Speciale import platen of cd’s.

Als speciaalzaak op het gebied van platen en cd’s vinden wij het belangrijk ook ‘lastig’ leverbare titels te kunnen aanbieden.

In theorie kunnen we alles wat op onze website staat leveren. Echter, er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Sommige artikelen worden geïmporteerd uit andere werelddelen en het is altijd lastig van tevoren te zeggen, wanneer zo’n speciale plaat binnen komt. Wij bestellen ze bij de grote en kleinere verdelers, maar hebben geen zicht op de vaak lange weg van labels, distributeurs, leveranciers en vervoerders, die daaraan vooraf gaat.

Ter indicatie: gemiddeld doen goed leverbare speciale albums er een week of drie over om binnen te komen. Dus; bij speciale bestellingen, houd rekening met een langere levertijd.

Als een titel helaas tóch niet leverbaar is krijgen wij daar melding van. We stellen je dan per mail op de hoogte en maken het betaalde bedrag uiteraard direct over.

Hoe lang blijft zo’n hele speciale bestelling in order staan?

Een bestelde titel blijft in bestelling staan gedurende de backorder-periode. Die verschilt per titel, maar is meestal 30, vaak 60, en soms zelfs 90 dagen. Mocht het de distributeur niet lukken de bestelde titel binnen die periode te leveren, of blijkt eerder dat een titel niet meer geleverd wordt, dan komt de bestelling van die titel automatisch te vervallen.

We laten dat zo snel mogelijk per mail weten. Dan kan je beslissen of je nog een poging wil wagen, of dat je het liever daarbij wil laten.