Heb je een vraag over een lopende bestelling?

Vermeld het ordernummer en omschrijf de vraag zo kort en duidelijk mogelijk.

 

Verzendkosten

Verzending binnen NL € 6,75 (tot 10kg); gratis verzending vanaf €75,-

Verzending binnen BE € 8,50 (tot 10kg); gratis verzending vanaf €75,-

Levertijden

De opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie. Het kan uiteraard voorkomen dat het uiteindelijk iets langer duurt voordat een bestelling binnenkomt.  

Heb je meerdere vinyl producten besteld? Dan versturen we de bestelling wanneer deze compleet is. Dit in verband met de hogere verzendkosten. Als je bijvoorbeeld een pre-order bestelt met daarnaast enkele titels die op voorraad zijn, dan wachten wij met verzenden tot de pre-order geleverd is. Heb je dit over het hoofd gezien? Geen probleem, na contact kunnen wij alsnog een gedeelde levering uitvoeren, maar hier rekenen wij wel extra verzendkosten voor.

Niet leverbaar

In zeldzame gevallen kan het helaas voorkomen dat het door u bestelde product (tijdelijk) niet leverbaar blijkt te zijn. Dit wordt vaak pas bekendgemaakt door onze leverancier wanneer de backorder-periode verlopen is, deze duurt meestal 1 tot 2 maanden. Hier brengen wij je zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Je krijgt dan uiteraard je geld direct terug.

Afhalen in de grootste platenwinkel van Nederland

Je kunt je bestelling natuurlijk ook afhalen in onze winkel in Wagenberg. Kay’s Odyssey is meer dan alleen een platenwinkel maar een “Experience”. Kom het daarom zelf eens ervaren. Bekijk onze openingstijden en adres voor meer informatie. 

Kies bij je bestelling voor ‘BETALEN BIJ AFHALEN’. We sturen je een mail als je bestelling klaar ligt.

Retourneren en klachten

Is een artikel defect of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met de klantenservice via kay@kayvinyl.nl

Nieuwe LP’s nemen we alleen retour als ze nog in de seal zitten of als ze bij ontvangst beschadigd zijn.

Problemen met LP’s & Platenspelers

Veel nieuwe, vaak goedkopere, platenspelers blijken niet in staat je platen goed af te spelen. Denk b.v. aan die leuke koffertjes, Crosley’s en/of Marley’s die tijdens afspelen regelmatig overslaan… Bij controle zien we vaak dat de naald niet recht en met teveel gewicht in de groef ligt en dit ook niet bij te stellen is. Dit veroorzaakt niet alleen hinderlijk overslaan tijdens afspelen, maar ook schade aan je kostbare LP’s!

Wil je persoonlijke advies over je platenspeler of naalden? Kay’s Odyssey heeft een afdeling HIFI in de winkel.

Lees meer over Kay’s HIFI Odyssey

Bestelling annuleren

Wil je jouw bestelling annuleren? Stuur dan een e-mail met het bestelnummer naar kay@kayvinyl.nl